Airco-035. Service, Kwaliteit en Betrouwbaar!
watermerk
line
logoonder

AIRCONDITIONING

Airconditioning Consumentenbond (2010)

Airco-035 is Stek-, VCA-gecertificeerd


Hoe werkt een airconditioner
Een airconditioning in u huiskamer of bedrijfskantoor biedt vele mogelijkheden. In het algemeen denkt men vaak dat een airconditioner de lucht afkoelt, maar deze denkwijze klopt niet helemaal. Een airco verplaatst namelijk de warmte! Een airconditioner werkt eigenlijk volgens hetzelfde principe als een koelkast, het principe van de warmtepomp of koelmachine. Maar in plaats van enkel een kleine ruimte te koelen, koelt een airconditioning een hele kamer, huis, winkel of kantoorgebouw.

Verwarmen met uw airconditioner
Een airconditioner met een warmtepomp systeem is gemaakt voor de toekomst. Door een energiezuinige werking kunt u in de winter voordelig verwarmen, zelfs bij een buitentemperatuur van -15 graden Celcius. De warmtepomp werkt op schone energie, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen. Tevens levert de warmtepomp direct warmte, dit met een zeer hoog energierendement.

Ontvochtigen met uw airconditioner
Geniet naast de zomer en de winter van een comfortabel binnenklimaat. Op natte, herfstachtige dagen kunt u de luchtvochtigheid beheersen door middel van een aparte ontvochtigheidsfunctie op de airconditioner. U kunt dan onafhankelijk van de temperatuur de ontvochtiging inschakelen.