Partners van Airco035, waar wij mee samenwerken.

Partners van Airco035, waar wij mee samenwerken.

“Wij werken uitsluitend met merken die zich de afgelopen jaren hebben bewezen op het gebied van innovatie en betrouwbaarheid.”

logo Fuji Electric
Fuji Electric is sinds 1923 één van de grootste Japanse bedrijven actief in de elektronica industrie. Met meer dan 13.000 werknemers streeft Fuji Electric naar het verbeteren van het comfort en ons leefmilieu. De naam Fuji Electric is ontleend aan de berg Fuji (Mount Fuji). Deze berg ligt ten westen van Tokio en bij helder zicht is de berg te zien vanuit Tokio. Samen met de Mount Tate en Mount Haku is Mount Fuji één van Japans drie heilige bergen. Mount Fuji’s opvallende symmetrische vorm wordt veel gefotografeerd en is ook te zien op de voorkant van de algemene prijslijst van Prins Technics. Meer informatie vind je op de website van Fuji Electric.
logo Panasonic

Het bedrijf is ook wereldleider in innovaties en diende meer dan 91.539 patenten in om het leven van klanten te verbeteren. Bovendien is Panasonic vastberaden om zijn positie in de voorhoede van de markt te behouden. In totaal produceren we meer dan 200 miljoen compressoren, waarvan de productie plaatsvindt in 294 fabrieken verspreid over de gehele wereld. U kunt verzekerd zijn van de extreem hoge kwaliteit van de warmtepompen van Panasonic.

Deze wens om te excelleren heeft Panasonic de internationale marktleider gemaakt op het gebied verwarmingsoplossing en turn-key airconditioningsystemen voor zowel woningen, middelgrote gebouwen zoals kantoren en restaurants als grote gebouwen. Deze oplossing bieden een maximale doeltreffendheid en voldoen aan zowel de strengste milieunormen als de meest avant-gardistische constructie-eisen van onze tijd. Bij Panasonic weten we welke grote verantwoordelijkheid de installatie van verwarmings- en koelingssystemen is. Het is immers van belang u de beste verwarmings- en koelingsoplossingen te bieden.
Meer informatie vind je op de website van Panasonic.

logo carrier
De uitdaging was vanaf het begin duidelijk toen Willis Carrier ruim 100 jaar geleden het eerste airconditioningsysteem uitvond: De continue ontwikkeling van de optimale regeling van het binnenklimaat. Ook nu is Carrier wereldwijd nog altijd met diezelfde gedrevenheid en betrokkenheid bezig met het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen om het comfort in elke situatie te verbeteren. Op het werk, thuis, in winkels, restaurants, bars, zorginstellingen, enz. Carrier is immers niet voor niets wereldwijd nummer 1 in de airconditioningindustrie. Meer informatie vind je op de website van Carrier.
logo mitsubishi
Mitsubishi Electric is een van de wereldleiders op het gebied van airconditioning systemen voor hotelketens, commerciele en industriele werkomgevingen. In 1921, is Mitsubishi Electric met de introductie van de electrische blower in 1 klap op de kaart gezet. Vandaag de dag zijn ze groot in koeling systemen, airconditioning voor zowel de privé als de professionele sector. Meer informatie vind je op de website van Mitsubishi Electric.
logo daikin
Daikin is wereldwijd specialist als het gaat om het regelen van het binnenklimaat. Zowel in woningen, commerciële en industriële ruimtes, als ook in de toegepaste koudetechniek in de procesindustrie. In Nederland wordt Daikin vertegenwoordigd door Daikin Airconditioning Netherlands B.V., een dochteronderneming van Daikin Europe N.V. Meer informatie vind je op de website van Daikin.